معرفی یوبوت
مباحث فنی 1: نحوه کنترل تغییر شکل دال مباحث فنی 2: مقاومت تحمل بار مباحث فنی 3: لبه های قالب یوبوت مباحث فنی 4: نحوه چیدمان قالب های یوبوت مباحث فنی 5: نحوه بتن ریزی دال های مجوف یوبوت مباحث فنی 6: فاصله بین قالب های یوبوت مباحث فنی 7:…
مشخصات یوبوت استاندارد ابعاد یوبوت مطابق با ابعاد استاندارد در اروپا حجم کاملا بسته یوبوت طبق الزامات فنی مندرج در سایت تحقیقات و مسکن جنس قالب یوبوت ﻣﺒﺤﺚ ﭘﻨﺠﻢ ﻣﻘﺮرات ﻣﻠﻲ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن و ﻣﺴﻜﻦ اﻳﻦ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎ از ﺟﻨﺲ ﭘﻠﻲ اﺳﺘﺎﻳﺮن ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﻪ دﻟﻴﻞ ﺗﻮﭘﺮ ﺑﻮدن اﻳﻦ ﻗﺎﻟﺐ…
بررسی انواع یوبوت در بازار ایران و مقایسه آنها با یکدیگر 1. تاریخچه استفاده از دال مجوف دوپوش (یوبوت) در ایران از سال 1388 با تایید مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن آغاز گردید. اولین شکل قالبهای تایید شده در مرکز تحقیقات، طبق مدارک و نمونههای ارائه شده به آن مرکز،…
قالبهای یوبوت میبایست مطابق نقشههای اجرایی بر روی سقف چیده شوند. فاصله اولین و آخرین قالب یوبوت در هر ردیف و ستون با لبه دال و یا تیر، کنترل شود تا با نقشههای اجرایی مطابقت داشته باشد. لازم به توضیح است گاهی اوقات به دلیل عدم دقت در اجرای ستونها…
از آنجایی که هزینه های استفاده از تکنولوژی دال مجوف دوپوش و مزایای آن یکی از عوامل اصلی در انتخاب این سیستم توسط کارفرمایان می باشد، این اطلاعات توسط کارشناسان طراحی اولیه سازه از نقشه های معماری همان پروژه و با طراحی اولیه سازه استخراج شده و قبل از عقد…
بستن قالب تخت زیرین دال در این مرحله با توجه به تجهیزات موجود، قالب بندی زیرین دال انجام می شود.این قالب ها می توانند از جنس چوب، فلز مدولار و ... باشند. بستن شبکه آرماتور پایین دال شبکه آرماتور پایین طبق نقشه های اجرایی باید به گونه ای بسته شود…
ایجاد دهانه های بزرگتر و کنسول های بلندتر استفاده از این تکنولوژی باعث می گردد تا علاوه بر کاهش وزن سقف، سختی آن نیز افزایش بیابد که این امر ایجاد دهانه های بزرگتر و کنسول های بلندتر را امکان پذیر می نماید. این افزایش دهانه باعث آزادی عمل بیشتر در…
مفهوم سیستم دال مجوف یوبوت: امروزه از دالهای تخت بتنی با آرماتورگذاری معمولی می توان در دهانه های بزرگ استفاده نمود . تغییرات جدید انجام شده در آیین نامه های طراحی و امکان استفاده از تکنولوژی های جدید باعث کاهش وزن دال و هزینه های اجرایی آن شده است. برخی…